De juiste hoeveelheid nicotine varieert op basis van verschillende factoren. Een goede gids is hoe zwaar een roker was. E-liquids is meestal verkrijgbaar in vijf verschillende niveaus (3, 6, 12, 18 en 24 mg). Er is echter ook e-liquids zonder nicotine verkrijgbaar.  Houd er rekening mee dat het in het begin vallen en opstaan is om de goede nicotine gehalte voor jou te vinden.

 

Als je meer dan een pakje per dag hebt gerookt, is de kans groot dat je een nicotinesterkte van minimaal 12 mg nodig hebt om te beginnen. Velen moeten beginnen met 12 mg om de juiste hoeveelheid nicotine te krijgen, zeker, maar we raden aan om laag te beginnen om te zien hoe uw lichaam reageert. 1 pakje per dag rokers hebben in het begin waarschijnlijk 6 of 12 mg nodig.

 

Een leuk ding dat lijkt te gebeuren naarmate je langer verdampt, is dat je lichaam doorgaans minder naar nicotine begint te hunkeren – let gewoon op je lichaam voor enkele van de bovengenoemde symptomen van overdosis. Als u de effecten begint te voelen, verlaag dan uw nicotinegehalte. Er zijn een aantal Dampers die zichzelf helemaal van nicotine hebben gespeend met behulp van deze stapsteenmethode – wie weet, misschien hoef je uiteindelijk ook niet te Dampen!

 

Die wolk-blazende MODs hebben echter een veel betere dampproductie, wat betekent dat je waarschijnlijk meer nicotine krijgt in één keer.

 

Als je direct naar wolk-achtervolging gaat, overweeg dan 3 of 6 mg. Sommige zware rokers hebben misschien 12 mg nodig, maar de meesten niet.