ALGEMEEN

Het is erg vervelend als uw product niet naar behoren werkt. Gelukkig geven we nu, met uitzondering op de hieronder benoemde punten, op alle producten 12 maanden garantie. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Doet uw product niet wat het zou moeten doen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen zullen we dan kijken naar een gepaste oplossing!

NIET TEVREDEN MET UW AANKOOP?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product dat u besteld heeft, niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Bij purevaping.nl kunt u wanneer het product onbeschadigd, ongebruikt, compleet is en in de originele verpakking zit, gebruik maken van het herroepingsrecht. Dat betekent dat u het product binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgaaf van reden, naar ons terug mag sturen.

    • Let op: Neem voor u een product naar ons terugstuurt, altijd eerst contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we u de retourinstructies toesturen en hebt u de zekerheid dat uw retourzending snel wordt afgehandeld.

BATTERIJEN

Omdat de kwaliteit en capaciteit van een batterij afneemt na mate deze voor langere tijd word gebruikt, hebben de batterijen die u koopt purevaping.nl een garantietermijn van 3 maanden.

    • Let op: Laadt de batterijen altijd op met een gecertificeerde, bij purevaping.nl aangeschafte oplader/adapter. Is uw batterij defect nadat u deze hebt opgeladen met een oplader/adapter die niet is aangeschaft bij purevaping.nl, dan vervalt uw garantie.

E-LIQUIDS

Is de smaak van de e-liquid die u bij purevaping.nl hebt besteld toch niet helemaal wat u ervan had gehoopt? Dan willen we u natuurlijk niet laten zitten met een voorraad e-liquids waar u niets mee kunt. E-liquids die uit de verpakking zijn en waarvan de verzegeling verbroken is, kunnen we helaas niet van u terugnemen. Wanneer een flesje verzegeld is en in de originele verpakking zit, kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem hiervoor altijd eventjes contact met ons op!

Hebt u het idee dat, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles, een e-liquid niet aan de normen voldoet of anders smaakt dan u gewend bent? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen met u kijken naar een oplossing.

ATOMIZERS, COILS EN CLEAROMIZERS

Wij kunnen geen garantie geven op clearomizers, atomizers en coils. Atomizers, coils en clearomizers zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden, en vanuit hygiënisch oogpunt, zit er op deze producten geen garantie.

Werkt uw atomizer, coil unit of clearomizer bij ontvangst niet naar behoren? neem dan contact via ons op via de klantenservice, wij zullen u dan een oplossing bieden.